Fem 10 anys. Tot va començar a “El Taxidermista”

7 Jun, 2015 per

Fem 10 anys. Tot va començar a “El Taxidermista”

Avui fa 10 anys que un grup de 15 professionals reunits al restaurant “El Taxidermista” de la Plaça Reial de Barcelona, ​​va posar en marxa contra vent i marea, un projecte que a les hores va ser revolucionari: la creació d’un nou partit polític. Avui podem celebrar que dues formacions polítiques germanes tinguin presència indiscutible tant a nivell local com autonòmic, central i europeu. Ens felicitem per això i tenim l’esperança de tornar a unir tan magnífic esforç i resultat en molt poc temps.

Una pluja de paper ha caigut des que  Félix de Azúa, Albert Boadella, Francesc de Carreras, Arcadi Espada, Teresa Giménez Barbat, Ana Nuño, Félix Ovejero, Félix Pérez Romera, Xavier Pericay, Ponç Puigdevall, José Vicente Rodríguez Mora, Ferran Toutain, Carlos Trías, Iván Tubau i Horacio Vázquez, fessin una crida a la formació d’un partit polític que trenqués el dèficit de representació política de la societat catalana, atrapada en el omniscient discurs nacionalista.

¡VISCA CIUTADANS DE CATALUNYA!

Related Posts

Etiquetes

Share This

Top