Junta Directiva

María Teresa Giménez Barbat  María Teresa Giménez Barbat Antropòloga de formació, consultora en Recursos Humans durant 10 anys i actualment escriptora. Exdirectora executiva de la Societat per a l’Avenç del Pensament Crític. Membre del grup impulsor de Ciutadans de Catalunya. Cofundadora del partitCiutadans-Partit de la Ciutadania i ex-membre de la executiva.   Llibres:

Articles:

Vicente Carbona Llicenciat en Ciències Polítiques/Relacions Internacionals i màster en Periodisme, de Boston University. Redactor, editor, bloguero i dissenyador gràfic. Columnista i col·laborador en El Butlletí, setmanari financer a València. Interessos: ciència, cultura, política, economia. Va residir 33 anys a Boston, USA, on va treballar com especialista d’informació pública per al govern de l’Estat de Massachusetts.
Sergi Brosa del Pozo Llicenciat en Ciències Econòmiques. Dedicat professionalment al mon financer i de l’empresa; consultor. Factòtum de l’Aquari de Barcelona. Expresident de la Federació Catalana de Rugbi i Director de la Copa del Mon de Rugbi Femení WCWR 2002. Columnista de Siglo XXI. Padrí del foro ‘La Ley electoral de Catalunya’ a www.lavanguardia.es. Abstencionista proactiu en tant no canviïn les lleis electorals al país.
Top