L’Associació

Ciutadans de Catalunya, el 4 de març de 2006, va fer una crida a la ciutadania catalana identificada amb els plantejaments recollits en el manifest “Per un nou partit polític a Catalunya” reclamant la creació d’un partit que contribuís “al restabliment de la realitat” .

Aquest procés va culminar, en el congrés fundacional celebrat els dies 8 i 9 de juliol de 2006, amb el naixement de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, i, l’1 de novembre de 2006, aquest partit, va obtenir tres escons per Barcelona que van suposar tres diputats al Parlament de Catalunya. Per voluntat dels seus associats, que així ho van disposar a l’assemblea celebrada el 29 de desembre de 2006, l’Associació Ciutadans de Catalunya va modificar els seus estatuts per adaptar-se a la nova situació i fer possible la seva continuïtat, àmpliament desitjada.

En aquesta nova etapa, Ciutadans de Catalunya, es planteja ser una plataforma cultural i social que, mitjançant actes, seminaris, publicacions i tots els mitjans al seu abast, promogui els valors bàsics dels manifestos que en el seu dia va fer públics.

L’Associació no es fixa objectius polítics sinó ser un lloc de trobada entre ciutadans constitucionalistes de qualsevol ideologia. La ciutadania catalana i espanyola compta amb una tribuna de reflexió per continuar desenvolupant l’esperit del primer i segon manifest.

Vídeos de la Presentació a Barcelona

  • Àlbum de imatges
  •  

    Vídeos de la Presentació a Madrid

     

    Top